Aanmelden

Hoe kun je aanmelden bij het Ondersteuningsteam?

Je kunt jezelf aanmelden bij het Ondersteuningsteam door een e-mail met je naam en telefoonnummer te sturen naar contact@hetondersteuningsteam.nl.

Je kunt het Ondersteuningsteam ook bellen op 0800 – 0445 (gratis). Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Bel je eerder of later? Spreek je telefoonnummer in, dan bellen we je terug.

Bel je vanuit het buitenland? Bel dan met +31 70 3738800. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Of mail contact@hetondersteuningsteam.nl

Iemand anders kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar contact@hetondersteuningsteam.nl. Dat kan bijvoorbeeld het steunpunt van de gemeente zijn, iemand van een instantie waar je mee te maken hebt, of een lotgenotengroep. Ze hebben voorafgaand toestemming nodig om jouw telefoonnummer en e-mailadres met ons te delen. Wij delen nooit jouw gegevens met iemand anders zonder jouw instemming.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

  1. Binnen 1 werkdag na je aanmelding zetten we je gegevens in ons systeem en kiezen een persoonlijke procesbegeleider voor jou.
  2. Binnen 2 werkdagen na je aanmelding nemen we contact op en plannen jullie samen een welkomstgesprek.
  3. Binnen 7 werkdagen houden we een welkomstgesprek op een plek die jij kiest.
  4. Met de uitkomsten van dat gesprek starten we met het maken van een plan. Dat gaan we dan samen uitvoeren. Je houdt daarbij de hele tijd dezelfde procesbegeleider.


Bekijk de video op YouTube.