Stappen maken en beweging krijgen

De kunst van effectieve procesregie

In een wereld vol tegenstrijdige belangen, onzekerheden en conflicten is het vinden van structuur en overzicht een kunst. Voor wie zich in dergelijke complexe vraagstukken bevindt, is goede procesregie een onmisbaar kompas. Maar wat houdt dit precies in?

In de werksessie Stappen maken en beweging krijgen, ontdek je hoe je meer grip krijgt op complexiteit en effectiever kunt zijn in het bereiken van jouw doelen. Samen creëren we een cultuur van samenwerking, verbeterde besluitvorming en verhoogde betrokkenheid, zodat jij als professional zelfverzekerd en doelgericht te werk kunt gaan, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt! Dus, stap uit de chaos, omarm de regie en zie hoe efficiëntie en samenwerking bloeien in zelfs de meest complexe situaties.

Topics

  • De essentie van procesregie en hoe het je kan helpen in je werk
  • Concrete strategieën om orde te scheppen en samenwerking te stimuleren
  • Win/win: Hoe je verschillende belangen kunt omarmen in complexe situaties

 

Over Nicoline den Ouden
Nicoline was in 2021 betrokken bij de oprichting van het Ondersteuningsteam en is sindsdien als teammanager verantwoordelijk voor het team procesbegeleiders en Leren & Inspireren. Zij startte haar loopbaan binnen de jeugdbescherming en werkte de jaren erna in diverse functies in de jeugdzorg en sociaal domein, met de nadruk op proces en verandermanagement. Ze weet als geen ander bypasses langs ‘het systeem’ te creëren voor kwetsbare groepen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan innovaties die deze bypasses niet langer nodig maken.

In haar sessie gebruikt ze voorbeelden uit haar werk en persoonlijk leven. Ze kan mensen bewegen, raken en laten kijken naar dat wat hen drijft en wat ze morgen anders zouden kunnen doen.

 

Werksessie Stappen maken en beweging krijgen