Wat werkt?

De verborgen lessen van je werk zichtbaar maken

Leren is geen vanzelfsprekendheid; het vereist gerichte inspanning en aandacht. Terwijl vaak het oppakken van wat werkt, wordt overgelaten aan toeval, zonder een duidelijk plan voor verbetering. Maar laten we eerlijk zijn, op die manier missen we vaak waardevolle kansen om onze werkwijze te optimaliseren.

In de werksessie Wat werkt? De verborgen lessen van je werk zichtbaar maken ontdek je bewust en doelgericht het leren centraal stellen binnen jouw projecten.

Tijdens deze sessie concentreren we ons op de verschillende wijze van lessen verzamelen, zowel wat wel als wat niet werkt. Hoe pak je dit systematisch en doelgericht aan? En hoe benut je deze lessen vervolgens effectief in jouw werk? Het doel van deze werksessie is handvatten te krijgen om bewust aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw projecten en het bevorderen van een cultuur van continu leren en ontwikkelen.

Topics

  • Bewustwording Leer doelgericht ‘leren en ontwikkelen’ binnen je projecten vorm te geven
  • Inzicht We gaan samen op zoek naar de doelen en te behalen resultaten van jouw project en hoe je die inzichtelijk maakt
  • Vaardigheden Hoe creëer jij een cultuur van continue verbetering met jouw team

 

José VianenOver José Vianen
José is als adviseur Leren bij het Ondersteuningsteam gaan werken. Dat sluit helemaal aan bij haar drijfveer om dingen te doen die er echt toe doen voor mensen en de veranderende samenleving. Haar ervaring ligt in het uitvoeren van verandertrajecten in de jeugdzorg. Met de focus op het leren en ontwikkelen, versterken van samenwerking en complexe zaken vertalen naar praktische oplossingen. Ze zet mensen in hun kracht vanuit een persoonlijke benadering.

 

 

Werksessie Wat werkt? De verborgen lessen van je werk zichtbaar maken

  • Door José Vianen
  • Voor managers / beleidsmakers / projectleiders
  • Duur: 2 uur
  • Advies of informatie? Neem contact op via info@hetondersteuningsteam.nl